Henratrailer – ett bättre val av släpvagnar

EN HENRATRAILER ÄR KVALITET FÖR PROFESSIONELLA!

Historien bakom Henra börjar redan 1832 då de två släktnamnen Henckens & Rademaker slog samman och startade upp verksamheten. Från starten var det bland annat en smedja och ett företag som tillverkade jordbruksmaskiner fram till 1983 då man beslutade att fokusera på att producera trailers och släpvagnar. Edward Henckens tog över företaget 1998 över företaget och under hans ledning utvecklades och växte företaget till mer än 20 000 m2 affärslokaler och 40 anställda.

Henra har en årlig produktion av mer än 4000 trailers (varav cirka 1 000 hästvagnar) och exporterar idag till återförsäljare i nio europeiska länder. Företagets export står i dagsläget för cirka 65% av den årliga försäljningen.  Sortimentet består av alla typer av släpvagnar upp till 3500 kg. En henratrailer är med andra ord ett väletablerat och kvalitativt transportalternativ. Välkommen till oss på Bokelunds Transportvagnar.

henratrailer släpvagnar

Vårt sortiment anpassas kontinuerligt till tidens krav enligt mottot:
Det handlar inte om prestige, utan om ren funktionalitet och hållbarhet för våra produkter, och våra kunders rekommendation och tillfredsställelse!